999d249267

 


R290 kompaktaggregater fra Rivacold 

Med den nye BEST serien er Rivacold avhengig av den nyeste teknologien. De nye veggenhetene er preget av bærekraft, effektivitet og revolusjonær kontroll.

Aggregatene har en ny kompressor som er testet i vårt eget akkrediterte laboratorium (VAG Refrigeration Lab) i mer enn 1300 timer under alle driftsforhold. I tillegg har den termodynamiske kretsen blitt fullstendig revidert gjennom bruk av en ekspansjonsventil og varmeveksler med en redusert rørdiameter: tiltak som fører til energieffektivitet, ekstrem pålitelighet og høy ytelse.

Den beste serien har også et "elektronisk hjerte" i den siste generasjonen: RIV-Office Electronics, en ny programvare utviklet av Rivacold med "Smart DeFrost" -funksjonen. Den regulerer temperaturen nøyaktig og effektivt og oppnår energibesparelser på opptil 21% sammenlignet med den tidligere produktgenerasjonen. Hele prosjektet ble også implementert med stor oppmerksomhet til en maksimal kjølemedium på 150 g per krets. Med denne fyllingsmengden er det ingen spesielle funksjoner som skal observeres for sikkerhet på installasjonsstedet.

Den beste serien scorer også innen digital innovasjon takket være nettverksalternativet med appen (Rivacold My I.D.), som nå er tilgjengelig. I tillegg til mange drifts- og overvåkningsfunksjoner (via Bluetooth og med en innebygd inngangsport via WLAN), er et stort antall driftsstater og enhetsdokumentasjon samt annen produsentinformasjon umiddelbart tilgjengelig med bare noen få klikk. Permanent temperaturopptak oppfyller også kravene i HACCP -retningslinjene for mat.