f173137a43

 


FIELDPIECE - DE BESTE VERKTØYENE FOR TEKNIKERE I FELT! 

Disse produktene redefinerer bransjestandardene. Med holdbarhet, effektivitet og tilpasningsevne imøtekommer de fagpersoner som søker det beste innen ytelse, pålitelighet og innovasjon.


SM480V – SMAN Kjølemediumsmanifold med 4 porter - trådløst
Hev håndteringen av kjølemedier med SM480V – et banebrytende verktøy. Med sin robusthet garanterer SM480V evnen til å tåle de mest krevende miljøene. Dens trådløse funksjonalitet, kombinert med datalogging og en temperaturkompensert systemtetthetstesting, gir SM480V enestående effektivitet og presisjon.


VP87 – 8 CFM Vakuumpumpe
Møt VP87 – en vakuumpumpe som definerer pålitelighet og kraft. Med en flythastighet på 8 CFM og vakuum ned til 15 mikroner sikrer den effektive evakueringer. Med en ¾ HK likestrømsmotor oppnår den en bemerkelsesverdig balanse mellom kraft og vekt. Med RunQuick™ Oil Change System kan du bytte olje på stedet og opprettholde en sømløs arbeidsflyt. Med en vekt på bare 27 kg og en kvartomsdreid gassluftventil med LED-indikator, er VP87 en innovasjon for HVAC-fagfolk.


MR45 – Digitalt tømmeaggregat
Dette nyskapende tømmeaggregatet har en intelligent, variabel hastighets likestrømsmotor som akselererer under opprettelse for best mulig ytelse. Med en kraftig kompressor sikrer den en effektiv og lydløs pumping av kjølemediet. Det store bakbelyste displayet gir deg sanntidsstatus og trykkavlesninger, og det enkle designet gjør transporten enkel. MR45 har også en selvrensende funksjon som reduserer avfall og tar hensyn til miljøet. Justerbare auto-stop-nivåer og fokus på A2L-kompatibilitet gjør at MR45 passer for ulike behov, og blir et uvurderlig verktøy.